Секс рекорди

Някои го правят за удоволствие, други от любов. Смелчаците пък, го правят, за да поставят нов рекорд.

Някои го правят за удоволствие, други от любов. Смелчаците пък, го правят, за да поставят нов рекорд.

Секс рекорди

Като се има предвид, че всеки ден се случват поне 120 милиона сексуални акта, няма да те изненадаме с новината, че не всички обичат бавния романтичен секс. Но, ако искаш да се запишеш в някоя от книгите с рекорди ще се наложи да отведеш секс живота си до съвсем ново – и силно смущаващо – ниво. Някои от тези рекорди са слаби, други са странни, а трети са откровено глупави. Разгледай ги, за да прецениш дали самата ти нямаш потенциал с лека ръка (или друга част от анатомията си) да подобриш някой от тях...

НАГРАДАТА: НАЙ-ДЪЛГА ЦЕЛУВКА

Победителите: Джеймс Белшоу и София Северин от Великобритания.

Рекордът: През 2005-а Белшоу и Северин се целували без прекъсване 31 часа 30 минути и 30 секунди в шопинг центъра Плаза в Лондон. На двойката не е било позволено да заспи или дори да седне. Налагало им се да пият вода със сламка без да прекъсват заниманията си и така дори, докато ходели до тоалетна!  

НАГРАДАТА: НАЙ-ГОЛЕМИ ЕСТЕСТВЕНИ ГЪРДИ

Победителката: Ани Хоукинс-Търнър от САЩ (сценично име Норма Стиц).

Рекордът: Тя държи рекорда на Гинес за най-големи гърди от 1999-а година, когато всяка от гърдите й тежала 12,7 кг. Размерът на сутиена и пък бил 110V (Това представяш ли си го изобщо?!). Тя припечелила от даденостите си като се появявала в няколко мъжки списания и участвала във филми за възрастни. Оттогава обаче, увеличила теглото си, както и размера и сега гърдите й са с направо чудовищен размер, на който дори не съществува европейски еквивалент.  

НАГРАДАТА: НАЙ-ГОЛЯМ ПЕНИС

Победителят: Джона Кардели Фалкън от САЩ.

Рекордът: Е, размерът определено има значение, когато притежаваш най-гигантския пенис на земята. Фалкън (39 г.) е от Ню Йорк и в спокойно състояние „инструментът“ му е цели 24, 13 см. Когато се възбуди пък е с плашещите 34, 29 см. Изобщо не е изненада, че горкият Джона не е имал връзка от 12 години...

Секс рекордиНАГРАДАТА: НАЙ-СИЛНА ВАГИНА

Победителката: Татята Кожевникова от Русия.

Рекордът: Кожевникова може да повдигне 14 кг с вагината си. (Не питай повече!) Тренирала е вагиналните си мускули в продължение на 15 години, защото била убедена, че били слаби, докато е била бебе. За да можеш да се насладиш на максимално удоволствие по време на секс, според нея трябва да правиш упражненията на Кегел по пет минути всеки ден (А дали не трябва да вдигаш и вагинални тежести?!).

НАГРАДАТА: НАЙ-ДЪЛГО ВРЕМЕ, ПРЕКАРАНО В МАСТУРБАЦИЯ ОТ ЖЕНА

Победителката: Кити Кат от САЩ.

Рекордът: Кити Кат мастурбирала в продължение на седем часа и шест минути в маратона по мастурбация в Сан Франциско (какви събития измислят хората!) през 2008-а. 28-годишната еротична масажистка носела розови котешки ушички и мастурбирала с вибратори, вибрираща ръкавица и секс машина. Получавала оргазъм поне веднъж на всеки час. Ауч?

НАГРАДАТА: НАЙ-ДЪЛГО ВРЕМЕ, ПРЕКАРАНО В МАСТУРБАЦИЯ ОТ МЪЖ

Победителят: Масанобу Сато от Япония.

Рекордът: Сато става световен шампион по мастурбация на същия маратон в Сан Франциско през 2009-а, където мастурбирал в продължение на девет часа и 58 минути. Той е служител в компания за производство на изкуствени вагини (Какво повече да кажа?!). 

НАГРАДАТА: НАЙ-ДАЛЕЧНА ЕЯКУЛАЦИЯ

Победителят: Хорст Шултц от САЩ.

Рекордът: Шултц държи очарователен рекорд. Спермата му е пропътувала разстояние от 5, 71 м. Според слуховете значително количество от семенната течност е успяло да премине тази дистанция. Говори се, че рекордът за женска еякулация е три метра, но никой не иска да сподели името на талантливата дама.

НАГРАДАТА: НАЙ-СЕКСУАЛНИ ПАРТНЬОРИ ЗА ЕДИН ДЕН

Победителите (или губещите): Джон Доу и Хюстън, американски порно актьори.

Рекордът: На Доу му се наложило да си легне със 101 жени за един ден, но успял да стигне „само“ до 52. Хюстън пък правила секс с 620 мъже в един ден като средното време, което посвещавала на всеки от тях било около 58 секунди.

НАГРАДАТА: НАЙ-МНОГОБРОЙНА ОРГИЯ

Победителят: Япония.

Рекордът: 250 двойки се събрали заедно, за да поставят този рекорд. Събитието се провело в голям склад и било записано на видео. В типично японски стил организацията била перфектна – всички сексуални актове и пози били с предварително поставена хореография (Ей тук оставам безмълвна!).